WERKNEMERS IN DE KIJKER

MAAK KENNIS MET ONZE TEAMLEDEN

Met meer dan zeven jaar ervaring in de koeltechnische sector is hij een van de routiniers onder onze koeltechniekers. Zijn Italiaanse passie, hoog knuffelgehalte en onverstoorbare drive om steeds bij te leren maken van hem niet alleen een prettige collega waar je op kan rekenen, maar ook een gezellig persoon naast de werkvloer. In dit artikel maakt u kennis met servicetechnieker Angelo.

Dat de familie Speelmans goed vertegenwoordigd is binnen ABN, is een understatement. Waar zoon Ward momenteel aan de slag is als validation engineer bij ABN Cleanroom Technology en andere zoon Alexander er regelmatig stage deed, loopt vader Etienne al 15 jaar mee op de verschillende werven van ABN Klimatisatie. In dit artikel maakt u kennis met de oudste Speelmans, die bij ABN de rol van hard- en meewerkende werfleider HVAC vervult.

WERKNEMER IN DE KIJKER: Mathis-William Berthels

Dat ABN Klimatisatie een goede leerschool is voor jonge talenten en hen kansen biedt, blijkt ook uit volgend succesverhaal. Na een geslaagde stage en het voltooien van zijn studies, voegde Mathis zich begin dit jaar ook officieel tot de ABN-familie. De jonge Diestenaar koos er bewust voor om na zijn stage op de afdeling Customer Service als servicetechnieker de baan op te gaan. In dit artikel kom je te weten hoe Mathis bij ABN Klimatisatie terecht kwam en wat hem zoal bezighoudt naast het werk.

Sinds anderhalf jaar vormen Jeroen en Jorne een DX-montageteam bij ABN. Jeroen is carnavalist in hart en nieren. Jorne daarentegen is druk bezig met de bouw van zijn huis, waar hij momenteel elk vrij moment spendeert. Als montageteam zijn ze vaak meer dan tien uur per dag samen op werven of in de wagen en daarom kennen ze elkaar door en door.

Door zijn positieve ingesteldheid is hij een graag geziene gast bij zowel klanten als collega’s. De 35-jarige Amadeo is Genkenaar met Italiaanse roots en maakt al een aantal jaren deel uit van het serviceteam van ABN Klimatisatie. Als hij niet bij klanten is om interventies of onderhoud uit te voeren, dan is Amadeo wel altijd te vinden in de sportschool, de MMA-club, op zijn koersfiets of op restaurant.

Het parcours dat projectleider Brecht tot nu toe afliep, is er eentje uit het boekje. Na een succesvolle stageperiode ging hij direct aan de slag als jobstudent. Niet veel later trad hij officieel in dienst van ABN als tekenaar, waarna hij op korte tijd doorgroeide tot projectleider.



Al meer dan 8 jaar is hij onderdeel van het Customer Service-team van ABN. Zijn positieve ingesteldheid en onverstoorbare drive om mensen te helpen maken van hem zowel op als naast de werkvloer een fantastische collega. In dit artikel maakt u kennis met Vincent.

Deze rasechte ABN’er vertegenwoordigt ABN Klimatisatie met gepaste trots doorheen heel Vlaanderen. Al sinds 2007 is hij een van de gezichten van ABN Waasland en is hij een graag geziene installateur bij al onze klanten. Ondanks het feit dat hij woonachtig is te Sint-Gillis-Waas, weet hij voor de befaamde ABN-feestjes zijn weg naar Limburg altijd goed te vinden. In dit artikel maakt u kennis met de ploegbaas montage van ons filiaal in Sint-Niklaas: Raf.

In dit artikel maakt u kennis met één van onze jongste aircomonteurs: Ennio. Mede dankzij zijn goed gevoel voor humor en jeugdig enthousiasme is hij een graag geziene ABN’er bij zowel klanten als collega’s. Ennio werkt sinds 2021 op de montagedienst bij ABN en is meestal onderweg met zijn directe collega, ploegbaas en vriend Bart.

In 2011 trok administratief medewerkster Sofie voor de liefde van Brussel naar Limburg. Als echt familiemens zit Sofie bij ABN zeker op haar plaats. En de snelheid waarmee ze als wielrenster uit de startblokken schoot vroeger? Ook die komt dubbel en dik van pas!

Op de afdeling Customer Service van ABN Klimatisatie werken een twintigtal airpreneurs. Eén van hen is Janny, die sinds juni 2022 tewerkgesteld is bij ABN als Service Engineer. Naast zijn professionele job is Janny vrijwilliger bij de brandweer in Genk. Een airpreneur met een flinke dosis moed en zelfopoffering dus!

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV