WERKNEMERS IN DE KIJKER

MAAK KENNIS MET ONZE TEAMLEDEN

Met meer dan zeven jaar ervaring in de koeltechnische sector is hij een van de routiniers onder onze koeltechniekers. Zijn Italiaanse passie, hoog knuffelgehalte en onverstoorbare drive om steeds bij te leren maken van hem niet alleen een prettige collega waar je op kan rekenen, maar ook een gezellig persoon naast de werkvloer. In dit artikel maakt u kennis met servicetechnieker Angelo Lalicata.

Dat de familie Speelmans goed vertegenwoordigd is binnen ABN, is een understatement. Waar zoon Ward momenteel bezig is aan zijn vijfde jaar als validation engineer bij ABN Cleanroom Technology en andere zoon Alexander er regelmatig stage deed, loopt vader Etienne al 15 jaar mee op de verschillende werven van ABN Klimatisatie. “Stiekem hopen we over een aantal jaren ook de volgende generatie Speelmans in onze familie te mogen verwelkomen, maar dat is voor later.” In dit artikel maakt u kennis met de oudste Speelmans, die bij ABN de rol van hard- en meewerkende werfleider HVAC vervult: Etienne Speelmans.

WERKNEMER IN DE KIJKER: Janny Blommaerts

Op de afdeling Customer Service van ABN Klimatisatie werken een twintigtal airpreneurs. Eén van hen is Janny Blommaerts. Janny is 33 jaar oud en sinds juni 2022 tewerkgesteld bij ABN als Service Engineer. Naast zijn professionele job is Janny vrijwilliger bij de brandweer in Genk. Een airpreneur met een flinke dosis moed en zelfopoffering dus! Maak kennis met: Janny Blommaerts.

Sinds anderhalf jaar vormen Jeroen en Jorne een DX-montageteam bij ABN. Jeroen is carnavalist in hart en nieren. In de periode van november tot april zit zijn weekendagenda dan ook overvol met carnavalsactiviteiten. Jorne daarentegen is druk bezig met de bouw van zijn huis, waar hij momenteel elk vrij moment Bob de Bouwer speelt. Als montageteam spenderen ze vaak meer dan tien uur per dag samen op werven of in de wagen en daarom kennen ze elkaar door en door. In dit artikel maakt u kennis met de leden van één van onze montageteams: Jorne Van Dyck en Jeroen Degeling.

Door zijn positieve ingesteldheid is hij een graag geziene gast bij zowel klanten als collega’s. De 35-jarige Amadeo is Genkenaar met Italiaanse roots en maakt al een aantal jaren deel uit van het serviceteam van ABN Klimatisatie. Als hij niet bij klanten is om interventies of onderhoud uit te voeren, dan is Amadeo wel altijd te vinden in de sportschool, de MMA-club, op zijn koersfiets of op restaurant. In dit artikel maakt u kennis met Amadeo Nardozza.

Als 21-jarige is hij momenteel de jongste ABN-er op de werkvloer. Het parcours dat hij tot nu toe afliep, is er eentje uit het boekje. Na een succesvolle stageperiode ging hij direct aan de slag als jobstudent. Niet veel later trad hij officieel in dienst van ABN als tekenaar. In dit artikel maakt u kennis met Brecht Gerits.

Al meer dan 8 jaar is hij onderdeel van het vijfdelige Customer Service-team van ABN. Als trotse Bilzenaar drinkt hij zijn pintjes het liefst bij Café Tribunaal, waar hij op vrijdagavond meestal te vinden is. Dit weet hij wel te compenseren door meerdere keren per week een flink stuk te lopen. Zijn positieve ingesteldheid en onverstoorbare drive om mensen te helpen maken van hem zowel op als naast de werkvloer een fantastische collega. In dit artikel maakt u kennis met Vincent Nijs.

Voor de laatste werknemer in de kijker van 2021 hebben we gekozen voor een rasechte ABN’er die ABN Klimatisatie met gepaste trots vertegenwoordigt doorheen heel Vlaanderen. Al sinds 2007 is hij een van de gezichten van ABN Waasland en is hij een graag geziene installateur bij al onze klanten. Ondanks het feit dat hij woonachtig is te Sint-Gillis-Waas, weet hij voor de befaamde ABN-feestjes zijn weg naar Limburg altijd goed te vinden. In dit artikel maakt u kennis met de ploegbaas montage van ons filiaal in Sint-Niklaas: Raf van Cleemput.

Mede dankzij zijn goed gevoel voor humor en jeugdig enthousiasme is hij een graag geziene ABN’er bij zowel klanten als collega’s. De 24-jarige Ennio werkt momenteel 1,5 jaar op de montagedienst bij ABN en is meestal onderweg met zijn directe collega, ploegbaas en vriend Bart. In dit artikel maakt u kennis met één van onze jongste aircomonteurs: Ennio Tedeschi.

In 2011 trok Sofie voor de liefde van Brussel naar Limburg. Ondertussen woont ze al 11 jaar samen met haar man en 2 dochtertjes in het Tongerse Piringen. Als echt familiemens zit Sofie bij ABN zeker op haar plaats. En de snelheid waarmee ze als wielrenster uit de startblokken schoot vroeger? Ook die komt dubbel en dik van pas bij ABN. Nadat ze in de ochtend een babbeltje heeft geslagen met haar collega’s, begint ze vol goede moed aan haar werkdag. In dit artikel maakt u kennis met administratief medewerkster Sofie Debremaeker.

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV