Onze airpreneurs, hun #verhalen

Raf van Cleemput

Voor de laatste werknemer in de kijker van 2021 hebben we gekozen voor een rasechte ABN’er die ABN Klimatisatie met gepaste trots vertegenwoordigt doorheen heel Vlaanderen. Al sinds 2007 is hij een van de gezichten van ABN Waasland en is hij een graag geziene installateur bij al onze klanten. Ondanks het feit dat hij woonachtig is te Sint-Gillis-Waas, weet hij voor de befaamde ABN-feestjes zijn weg naar Limburg altijd goed te vinden. In dit artikel maakt u kennis met de ploegbaas montage van ons filiaal in Sint-Niklaas: Raf van Cleemput.

Een dag in het leven van Raf

Hoe Raf zijn dag start? Net zoals vele andere ABN’ers in voorgaande artikels met een stevige tas koffie. Dit in combinatie met een boterham met confituur en hij kan er weer volledig tegenaan. Eenmaal in zijn camionette doorkruist Raf heel Vlaanderen om onze installaties bij klanten te monteren. “Ik hecht enorm veel waarde aan het verzorgd en gebruiksvriendelijk afleveren van installaties. Dit is niet enkel voor de klant aangenaam, maar ook voor mijn collega’s die in de toekomst nog aan deze installaties moeten werken.” Wanneer hij ’s avonds terug thuis komt, kan hij er in de zomer van genieten om nog even bezig te zijn in zijn groentetuintje. In de winter is hij na zijn werkuren vooral bezig met zijn grootste hobby: De Tweede Wereldoorlog.

Grote passie voor Wereldoorlog II en liefhebber van Vlaamse muziek

Zoals hiervoor al aangehaald, is Raf in zijn vrije tijd enorm veel bezig met Wereldoorlog II. Hij gaat dan ook graag al eens op vakantie naar Noord-Frankrijk, waar zich een groot deel van deze oorlog heeft afgespeeld. Naast de vele historische wandelingen, gaat zijn interesse vooral uit naar de voertuigen uit deze periode. Zelf is hij trotse eigenaar van een Dodge uit het bouwjaar 1944 die nog van het Amerikaanse leger is geweest.

Naast Wereldoorlog II en zijn groentetuin, kan Raf ook genieten van Vlaamse muziek. “Ik heb geen specifieke muziekvoorkeur, maar wanneer er een Vlaamse klassieker de revue passeert is het wel eens mogelijk dat je mij hoort meezingen.” 

ABN'er in hart en nieren

Met al 14 jaar trouwe dienst op zijn palmares kunnen we wel stellen dat Raf een rasechte ABN’er is. “Ik ben destijds bij ABN terechtgekomen via een collega. Wat me het meeste aansprak was de toekomstgerichte visie. Binnen ABN zijn er veel verschillende persoonlijkheden met elk hun eigen capaciteiten. Samen zijn we dagelijks bezig mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf.”

Ondanks de lange afstand, slaat Raf zelden een ABN-feestje over. “Voor de goeie ambiance op onze feestjes zit ik al eens graag in de wagen. Het laatste feestje heb ik zelfs met een aantal collega’s mee afgesloten.”

Raf is altijd goedgezind en enthousiast. Als we langsgaan op een van zijn werven neemt hij altijd ruim de tijd om ons rond te leiden!
Kamiel, Marketing & sales

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV