Onze airpreneurs, hun #verhalen

Vincent Nijs

Al meer dan 8 jaar is hij onderdeel van het vijfdelige Customer Service-team van ABN. Als trotse Bilzenaar drinkt hij zijn pintjes het liefst bij Café Tribunaal, waar hij op vrijdagavond meestal te vinden is. Dit weet hij wel te compenseren door meerdere keren per week een flink stuk te lopen. Zijn positieve ingesteldheid en onverstoorbare drive om mensen te helpen maken van hem zowel op als naast de werkvloer een fantastische collega. In dit artikel maakt u kennis met Vincent Nijs.

Een dag in het leven van Vincent

De wekker is nog maar net afgegaan of de radio in huize Nijs draait al op volle toeren. “De radio staat bij ons eigenlijk altijd aan. Ik vind het fijn om steeds wat muziek op de achtergrond te hebben, dat brengt wat leven in de brouwerij.” Na zijn ontbijt vertrekt hij richting ABN. “Ondanks dat we in een aparte ruimte zitten, is het op de customer service afdeling altijd gezellig. Ik heb geluk met de geweldige collega’s op onze dienst. Dat maakt stressvolle dagen toch altijd een stuk aangenamer. Bovendien komen er ook dagelijks techniekers over de vloer, het is altijd fijn om een babbeltje te slaan met die mannen.” 

Na het werk komt Vincent het beste tot rust door te sporten. “Voetbal was altijd mijn grootste hobby, maar de tand des tijds deed zijn werk en de duels met de jonkies werden mij te zwaar. Nu houd ik me vooral bezig met tennis en ga ik twee keer per week een tiental kilometer lopen, zalig!”

Grote passie voor Bilzen en muziek

Als we Vincent vragen naar zijn favoriete vakantiebestemming, zegt hij volmondig: Bilzen! “Natuurlijk trek ik er ook wel eens graag opuit naar de zon, maar onze eigen streek heeft ook zo veel moois te bieden. Een frisse Cristal in het Tribunaal op de markt, of een lange wandeling langs de Demer. Daar kan ik enorm van genieten.”

Nog zoiets waar Vincent oprecht gelukkig van wordt, is muziek. “Muziek is een rode draad door mijn leven, in goede en kwade dagen. Ik luister wel alleen muziek met passie. Muziek moet bas, drum, gitaar en stem hebben. Dit aangevuld met wat keyboard, prachtig!” Vincent’s all time favorite is zonder twijfel U2. “Ik heb hen al 17 keer live mogen aanschouwen, telkens weer gepaard met vele kippenvelmomenten.”

Aangename collega's

Na 30 jaar te hebben gewerkt in de logistieke sector, is Vincent 8,5 jaar geleden terechtgekomen bij ABN. “Ik was destijds uitgekeken op mijn job en was toe aan iets nieuws. Toen ik de vacature bij ABN zag heb ik geen moment getwijfeld. Eén van de zaken die me het meest aansprak was de innovatieve mindset. Stilstaan is achteruitgaan, dat beseffen ze hier maar al te goed. Dat het bovendien dichtbij huis lag was ook mooi meegenomen.”

“Ook de collega’s bij ABN zijn fantastisch. Ik kan het niet alleen goed vinden met de mensen op kantoor, maar ook met alle techniekers en installateurs. De meest opvallende persoon binnen ABN? Giovanni Mazzoni. Hij is een toonbeeld van positiviteit en zal altijd opzoek gaan naar een geschikte oplossing. Een voorbeeld voor velen!”

“Het maakt niet uit op welk moment van de dag je Vincent tegenkomt, hij heeft altijd een brede glimlach op zijn gezicht. Iedereen krijgt er spontaan een goed humeur van!”
Kamiel, marketing & sales

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV