Onze airpreneurs, hun #verhalen

Angelo Lalicata

Met meer dan zeven jaar ervaring in de koeltechnische sector is hij een van de routiniers onder onze koeltechniekers. Zijn Italiaanse passie, hoog knuffelgehalte en onverstoorbare drive om steeds bij te leren maken van hem niet alleen een prettige collega waar je op kan rekenen, maar ook een gezellig persoon naast de werkvloer. In dit artikel maakt u kennis met servicetechnieker Angelo Lalicata.

Een dag in het leven van Angelo

”In de ochtend start ik mijn dag altijd met een koffie, ondertussen kijk ik op mijn tablet wat er die dag op de planning staat. Als ik nog extra materialen nodig heb, zoals filters of riemen, passeer ik eerst bij ABN. Ik zorg er altijd voor dat ik ruim op tijd vertrek, omdat ik het belangrijk vind om steeds op tijd bij de klant te arriveren.”

“Eenmaal aangekomen bij de klant ben ik volledig in mijn element. Klantvriendelijkheid is voor mij ook enorm belangrijk. Ik vind het heel fijn om een leuk gesprek te voeren met de opdrachtgever en zo te weten te komen wat er leeft bij het bedrijf waar ik een interventie ga uitvoeren. Als ik mijn dagplanning heb afgewerkt, vertrek ik terug naar huis, waar ik na het avondeten samen met mijn verloofde geniet van een goed glas wijn in de zetel.“

Angelo Lalicata

Italiaanse passie

Zoals elke Italiaan heeft ook Angelo twee grote passies: voetbal en lekker eten. Van kleins af aan is hij net zoals zijn vader en zijn broer een echte Juventino: een groot fan van voetbalclub Juventus. Laat dit nu toevallig een overlappende eigenschap zijn bij praktisch elke medewerker met Italiaanse roots bij ABN. 

Angelo zou bovendien geen échte Limburgse Italiaan zijn als hij zijn passie voor koken en lekker eten niet van La Mamma en La Nonna had meegekregen. Zelf houdt hij ervan om moeilijke recepten van bekende chefs na te maken, liefst met een Italiaanse toets eraan toegevoegd. “Ik hoop dat de coronamaatregelen snel versoepelen, zodat ik snel weer op restaurant kan gaan met Stefania, waarmee ik in augustus ook in het huwelijksbootje stap.”

Angelo Lalicata

De ABN-familie

”Via Maurizio, collega op de Customer Service-dienst, ben ik twee jaar geleden terechtgekomen bij ABN. Na een aangenaam gesprek met Rosaline was ik er al snel van overtuigd dat ik hier volledig op mijn plek zat. Ik heb in de afgelopen twee jaar al heel wat leuke herinneringen opgedaan, met de personeelsfeestjes als persoonlijk hoogtepunt. Jo en Rosaline zijn werkgevers die luisteren naar hun personeel en hun waardering laten blijken. Die familiale aanpak waardeer ik enorm. 

Mijn ambities binnen ABN? Mezelf blijven ontwikkelen op gebied van klimatisatie. Binnenkort krijgen we een opleiding over verwarmingsonderhoud. Daar zou ik me in de toekomst graag ook in specialiseren.“


"Mamma Mia, Mamma Mia... Angelo zegt de hele dag door Mamma Mia. Loopt er iets mis? Mamma Mia! Loopt er iets goed? Mamma Mia!"
Maurizio Coletti
Maurizio, service engineer

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV