Onze airpreneurs, hun #verhalen

Andy Verstappen

Graag laten we jullie kennismaken met een van onze nieuwste aanwinsten: Andy. Sinds februari 2024 vervoegt Andy het ABN-team als Sales Engineer en bekommert hij zich voornamelijk over nieuwe acquisities en account management. Na enkele jaren ervaring opgebouwd te hebben in de zware industrie, koos hij ervoor om zich bij ABN Klimatisatie te specialiseren op het vlak van HVAC. Na het werk is Andy ook een bezige bij. Is het niet om te gaan sporten, dan is hij wel bezig met klusjes in en rondom zijn huis.

Een dag in het leven van Andy

Wanneer Andy ’s morgens aankomt op kantoor, is koffie halen het eerste dat hij doet. “Ik drink graag koffie om de dag te starten. Dan weet ik dat ik beter kan functioneren.” Daarna checkt hij zijn mails en de agenda van de dag.

Deze agenda kan per dag heel uiteenlopend zijn. Zo trekt Andy soms op pad richting (potentiële) klanten voor een salesgesprek. Andere dagen blijft hij dan weer de ganse dag op kantoor om offertes uit te werken of nieuwe klanten op te bellen. Na het werk komt Andy’s sportieve kant naar boven en gaat hij al eens graag aan CrossFit. “Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar sta ik wel voor”, zo zegt hij zelf.

Klussen in huis of squashen met vrienden

Naast het sporten heeft Andy ook nog andere bezigheden. Even geleden zijn hij en zijn vriendin verhuisd naar Bilzen. Daar wordt hij door haar ook regelmatig aan het werk gezet om wat klusjes uit te voeren. Alleen lopen deze niet altijd van een leien dakje …

“Een tijdje geleden verving ik enkele kranen in huis. Toen ik deze achteraf testte, lekte het water er langs alle kanten uit! Maar goed dat ik in sales werk en niet in montage, dacht ik toen nog (lacht)! Het verhaal kende gelukkig wel een goede afloop, want uiteindelijk kreeg ik het ook zelf wel opgelost.

Een andere bezigheid van Andy, is squashen. Dit doet hij consequent elke woensdag samen met enkele vrienden. “De competitie met elkaar aangaan en strijden voor de winst is iets wat ik heel fijn vind. Ik ben zelf erg competitief ingesteld. Dit uit zich ook op het werk, want ik verlies niet graag een project aan een concurrent!”

Gekke verhalen over de ABN-feestjes

Andy streek begin 2024 neer bij ABN Klimatisatie, nadat hij eerder al saleservaring opbouwde in de zware industrie. Na 5,5 jaar besloot hij dat het tijd was voor iets anders. Een keuze waar hij nog geen seconde spijt van heeft gehad. “Ik kwam uit een omgeving waar de boog vaak gespannen stond en je werd afgerekend op goede en minder goede resultaten. Binnen ABN is dit totaal anders. Hier heerst een gemoedelijke sfeer met een goede work-life balance.”

Met het oog op de toekomst kijkt Andy er vooral naar uit om iedereen beter te leren buiten het werk. Zo kijkt hij al reikhalzend uit naar een van de volgende ABN-feestjes. “Ik heb al heel wat gekke verhalen gehoord, dus ik ben heel erg benieuwd!”

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV