Onze airpreneurs, hun #verhalen

Evert Van Mol

Maak kennis met Evert! Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in de sector, streek Evert vanaf 1 oktober 2022 neer bij ABN Klimatisatie. Als projectleider werkt hij vanuit ons kantoor in Sint-Niklaas en zorgt hij ervoor dat projecten van A tot Z gestroomlijnd verlopen. Naast het werk geniet hij al eens van een ritje op de motor of speelt hij als figurant mee in grote theatervoorstellingen. 

Een dag in het leven van Evert

Geen enkele dag is hetzelfde voor Evert. Om het drukke verkeer voor te blijven, begint hij zijn dag altijd zo vroeg mogelijk. Dit kan zijn op de werf om het team aan te sturen, bij een klant voor een plaatsbezoek, of gewoon op kantoor in Sint-Niklaas. Maar voordat hij zijn dag begint, neemt hij graag de tijd om een aflevering van FC De Kampioenen te kijken, want dat is zijn guilty pleasure gebleken!

Op kantoor houdt Evert zich vooral bezig met administratief werk: offertes maken, mails beantwoorden, orders aannemen en inboeken, materiaal klaarzetten voor de montageploeg … het zijn slechts enkele van de taken die hij voor zijn rekening neemt.

 

Na het werk komt Evert tot rust door muziek te luisteren, of tijd te spenderen met vrienden of familie: “Relaxen na het werk, dat begint al van zodra ik in de auto of op de motor stap. Muziek aan en laat alles maar even rusten!”

Voortrekker van het snelheidsconcept, figurant in grote toneelvoorstellingen

SPEED through innovation, zo luidt onze ABN-leuze. Het is dus geen toeval dat Evert voor ABN koos om zijn carrière verder uit te bouwen. Een van zijn passies is namelijk motorrijden! Zelf omschrijft hij het als volgt: “Niets is beter dan rustig te cruisen op de motor. Je vergeet echt alle zorgen op dat moment.” Een match made in heaven, als je het ons vraagt!

Een andere passie van Evert, is toneel. Zo speelde hij recentelijk mee in de voorstellingen 40-45 en Daens 2.0. “Als figurant weliswaar, maar toch een prestatie waar ik trots op ben.”

Opkijken naar collega Jan, uitkijken naar de ABN-feestjes

Evert kwam in het najaar van 2022 bij ABN terecht, nadat hij al wat ervaring in de sector opdeed. Bij ABN Klimatisatie steekt hij vooral veel op van zijn peter binnen het bedrijf, projectleider Jan. “Hij is een voorbeeld van hoe het moet en als er iets is waar ik vragen over heb, kan ik altijd wel bij hem terecht. Ook hoe hij is doorgegroeid binnen het bedrijf, is iets waar ik erg naar opkijk.”

Voor zijn leukste herinnering tot nu toe, hoeft Evert niet lang na te denken: “Het personeelsfeest in januari was echt de max! Ik kijk al uit naar het volgende!” Dat hij lang niet de enige is die deze mening is toegedaan, toont nogmaals aan hoe legendAIRisch deze feestjes telkens weer zijn!

 

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV