AIRpreneur

Bilzen | Sint-Niklaas | Brussel

Ben jij ...

net afgestudeerd, maar nog geen idee welke job je wil uitoefenen? Heb je al wat meer ervaring, maar wil je graag andere oorden opzoeken? Of zie je het gewoon zitten om voor ABN Klimatisatie te komen werken, maar vind je niet direct een vacature die bij je past? Geen paniek!

We ontvangen je graag voor een vrijblijvende babbel om te luisteren naar je ambities en verwachtingen.

Merken we beiden dat er iets moois bloeit, dan bespreken we de mogelijkheden hoe we je kunnen inpassen in het team. Wil je graag verkopen? Projecten opvolgen? Of toch liever binnen blijven en een handje toesteken op administratief vlak? Alles kan! 

Samen geven we vorm aan jouw carrière bij ABN Klimatisatie!

Jouw rol als AIRpreneur

Die bepaal je volledig zelf! Samen met onze CEO, Rudi, stippel je uit welk traject het beste bij jou zou passen. Zo kan je bijvoorbeeld beginnen op de projectafdeling en na een tijdje overstappen naar sales, customer service …

 Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij ons!

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’air devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Het hoeft niet meteen goed te zijn, zolang je er maar uit leert. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten, maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’air devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van 40 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

  • Jou vertrouwen geven binnen een familiebedrijf dat niet als ‘finance vehicle ’ gerund wordt.
  • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
  • Jou verantwoordelijkheid geven. Wij hanteren geen tijdregistratiesysteem want vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
  • Wij jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills via onze eigen “ABN AIRPRENEUR ACADEMY”.
  • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is!
  • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, 13e maand uitkering, ecocheques, gsm, de mogelijkheid om thuis te werken, verjaardagscadeautje en eindejaarsgeschenk.
  • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.

ABN Klimatisatie maakt deel uit van FRONNTFRONNT verenigt ondernemingen binnen drie domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie en HVAC & Sanitair. Als groep versterken we elkaar op het vlak van innovatie, technologie en organisatie. Toch behoudt elke entiteit de eigenheid en werking die al jarenlang zijn dienst bewees binnen de organisatie. Op die manier kan je bij ABN Klimatisatie thuiskomen in een grotere, stabiele en gezonde groep, waar je toch de voordelen en werksfeer van een KMO kan ervaren.

Word een rappe airpreneur

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV