Servicetechnieker klimatisatie

Haven Antwerpen

Jouw rol?

Om een van onze grootste klanten de snelst mogelijke service te bieden, zoeken we een servicetechnieker klimatisatie in de buurt van het Antwerpse om deze taak op zich te nemen.

Als gecertificeerde servicetechnieker ben je gepassioneerd door techniek en ben je een echte doener. Bovendien beschik je over technische kennis op gebied van airconditioning en proceskoeling. In deze rol ben je dan ook verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen en het herstellen van klimatisatie-installaties in de haven van Antwerpen. 

Een echte ABN’er is bovendien ook klantgericht en zelfstandig. Je staat direct in contact met onze klant in de haven van Antwerpen en zorgt ervoor dat de installaties op hun site vlot blijven draaien. Als ambassadeur van ABN Klimatisatie verlies je ons snelheidsconcept niet uit het oog en ga je bovendien altijd efficiënt en nauwkeurig te werk.

Waarom dit iets voor jou is

 • Omdat jij een diploma Technisch Secundair Onderwijs (A2) hebt.
 • Omdat jij beschikt over een geldig certificaat Koeltechniek categorie 1.
 • Omdat jij een kick krijgt van herstellingen opgelost te krijgen, en dat in je eentje!
 • Omdat jij woonachtig bent in de buurt van de Antwerpse Haven.

Waarom dit niets voor jou is

 • Omdat jij iemand bent die graag veel tijd aan een bureau spendeert.
 • Omdat jij technische kennis hebt, maar liever niet zelf de handen uit de mouwen steekt.
 • Omdat jij niet graag bijleert wanneer je voor een nieuwe uitdaging komt te staan.

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’air devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Het hoeft niet meteen goed te zijn, zolang je er maar uit leert. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten, maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’air devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van meer dan 40 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

 • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
 • Jou verantwoordelijkheid geven. Wij hanteren geen tijdregistratiesysteem want vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
 • Wij jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills.
 • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is!
 • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, 13e maand uitkering, maaltijd- en ecocheques, gsm, een cadeautje bij jouw verjaardag en een eindejaarsgeschenk.
 • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.

ABN Klimatisatie maakt deel uit van FRONNTFRONNT verenigt ondernemingen binnen drie domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie en HVAC & Sanitair. Als groep versterken we elkaar op het vlak van innovatie, technologie en organisatie. Toch behoudt elke entiteit de eigenheid en werking die al jarenlang zijn dienst bewees binnen de organisatie. Op die manier kan je bij ABN Klimatisatie thuiskomen in een grotere, stabiele en gezonde groep, waar je toch de voordelen en werksfeer van een KMO kan ervaren.

Word een rappe airpreneur

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV