ploegbaas DX

Locatie: Bilzen, Waasland (Sint-Niklaas) of Brussel

Wat je eerst moet weten over ABN

ABN Klimatisatie, met hoofdzetel in Bilzen, is een sterk vernieuwend en snelgroeiend familiebedrijf dat de wereld van klimatisatie volledig verandert. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling nemen we een unieke positie in onze sector in. We zijn dan ook actief in verschillende markten en voorzien klanten zoals Nespresso, Telenet, Fujifilm en Datwyler van dé snelste klimaatoplossingen.

Op dit moment hebben we een 70-tal gedreven vaste medewerkers, beter bekend als onze AIRpreneurs en d’AIRdevils. We zoeken echter nog gemotiveerde problem-solvers die onze klanten iedere dag ontzorgen. Hierbij verlies je onze kernwaarde, snelheid, niet uit het oog.

Beschouw jij jezelf als een waaghals, een echte d’AIR devil met een ‘hoek af’? En zie jij het zitten om twee keer per jaar volledig los te gaan op een legendAIRisch all-in bedrijfsfeest? Toon ons dan hoe ‘on fire’ jij bent door te solliciteren.

Jouw rol

Als ploegbaas DX help je samen met je hulpmonteur mee te bouwen aan TOP-realisaties bij onze klanten. Net als jouw hulpmonteur sta je in voor de installatie van DX-systemen waarvan je na afloop met trots kan zeggen “hier heb ik mijn steentje aan bijgedragen”.

Het is als ploegbaas DX niet alleen jouw rol om teamleden aan te sturen, maar ook om zelf mee de handen uit de mouwen te steken. Je bent dan ook het voorbeeld van een échte doener, een d’AIR devil die van aanpakken weet: je staat mee in voor de montage, je houdt het overzicht op de werf, bent verantwoordelijk voor een vlotte werking met jouw hulpmonteur(s), volgt vorderingen in detail op en rapporteert aan de werfleider/projectleider. En de werf zelf? Die laat je uiteraard elke dag proper achter!

Waarom dit iets voor jou is?

 • Omdat je een gecertificeerde koeltechnieker bent met 3 jaar aantoonbare werkervaring.
 • Omdat je het type ploegbaas bent die teamleden graag motiveert en opleidt, die leiderschap toont en initiatief durft nemen.
 • Omdat je goed je draai vindt in een familiebedrijf.

Waarom dit niets voor jou is?

 • Omdat chaotisch of ongestructureerd werken jou op het lijf geschreven is.
 • Omdat jij iemand bent die graag veel tijd aan een bureau spendeert.
 • Omdat jij technische kennis hebt, maar liever niet zelf de handen uit de mouwen steekt.

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’AIR devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Het hoeft niet meteen goed te zijn, zolang je er maar uit leert. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’AIR devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van meer dan 70 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

 • Jou vertrouwen geven binnen een familiebedrijf dat niet als ‘finance vehicle ’ gerund wordt.
 • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
 • Jou verantwoordelijkheid geven. Verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
 • Jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills via onze eigen “ABN AIRPRENEUR ACADEMY”.
 • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is!
 • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, ecocheques, gsm, verjaardagscadeautje en eindejaarsgeschenk.
 • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.
 • Er zijn voor elkaar. Ook de deur van onze founders en directie Jo en Rosaline staat open voor vragen en zij steunen graag initiatieven van collega’s.

Job segment: HVAC montage, koeltechnieken, HVAC ploegbaas, teamleider, klimatisatie, airconditioning

JOUW SOLLICITATIEPROCES

wat airpreneurs zeggen

“Het is onze ‘TALENT BELOFTE’ om iedere ABN’er te helpen groeien, te helpen ontwikkelen en te inspireren om zo zijn of haar BESTE IK te laten worden.”
Rosaline, CEO

Ook een d'AIR devil worden?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.
Logo ABN Klimatisatie wit

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV