Wie is ABN Klimatisatie?

Enthousiaste airpreneurs en d'AIRdevils
1
Vestigingen verspreid over de BeneLux
1
bedrijfsfeesten per jaar
"à volonté"
1

en 100% trots om een familiebedrijf te zijn!

Rosaline & Jo

Basiswaarden voor het beste ABN-team

Life Long Learning

Je krijgt bij ABN alle mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Wij willen dat je deze talenten maximaal kan inzetten. We willen je hier niet in afremmen, maar je ondersteunen en inspelen op je eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ook omgekeerd willen we dat je nooit stilstaat. Levenslang leren is ons motto en ook dat van jou!

Be passionate

Passie zit ingemetseld in de fundamenten van ABN. Het is een onderdeel van iedere medewerker. Het is onze brandstof, het drijft ons, het geeft ons vleugels. WOW ontstaat niet zomaar. Het ontstaat bij mensen die kunnen samenwerken omdat ze houden van wat ze doen en hier het talent voor hebben. Passie komt daarom ook uit het hart. Je kan dit niet zomaar kopiëren of aanleren. Je hebt het of je hebt het niet.

Be bold, be brave

Fouten maken mag bij ons. Wie geen fouten durft maken, houdt zich vast aan de status-quo. Status-quo is voor ons stilstaan. WOW bereik je niet door de dingen steeds hetzelfde te doen en stil te staan. Jezelf uitdagen en experimenteren is voor ons belangrijk. Eens op je gezicht gaan? Hier kan je alleen maar uit leren. Wij leggen de basis voor jou om deel uit te maken van ons winnend team en zijn benieuwd hoe jij hierop verder bouwt.

Be authentic

Wij vinden het belangrijk dat je bij ABN jezelf kan zijn. Je bent wie je bent. Bij iedereen is er wel een hoek af en wij houden hiervan. Wij streven nu eenmaal naar de interactie met verschillende persoonlijkheden en talenten. We schuwen het conflict niet, zolang dit opbouwend is. Waarom zouden we dit beperken? De beste ideeën ontstaan nu eenmaal bij mensen die verschillend zijn van elkaar. Maar er moet een klik zijn. Je past bij ons of je past niet bij ons.

Dream big, Work smart

Bij ABN geloven we er niet in om hekken rond mensen te zetten. Wij geven iedereen de vrijheid om je werk op je eigen manier te organiseren. Onze focus ligt niet op de weg, maar op het eindresultaat. Dit wil niet zeggen dat we niet benieuwd zijn naar hoe je hier bent geraakt, we willen hier namelijk ook uit leren.

Think out of the box

Alles draait om jouw mindset. Een growth mindset, innovatie en creativiteit worden op ABN met open armen ontvangen. Ja, ook als dit gepaard gaat met chaos en adrenaline. Onverwachte uitdagingen? We moedigen je aan om deze uitdagingen op een creatieve manier op te lossen door out of the box te denken.

Be positive

Deze basiswaarde spreekt voor zich: op ABN zijn we allergisch aan negativisme. Zo simpel is het. Met een positieve growth mindset bereik je zoveel meer.

Fun

Plezier start bij ons niet na de werkuren. Wij lachen net zo hard voor, tijdens als na de werkuren. Wij nemen onze job serieus, maar vergeten hierbij niet dat het ook leuk moet blijven. Een pintje drinken na het werk om het weekend goed in te zetten en de teamspirit te versterken? Dat kan!

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV