Onze airpreneurs, hun #verhalen

Amadeo Nardozza

Door zijn positieve ingesteldheid is hij een graag geziene gast bij zowel klanten als collega’s. De 35-jarige Amadeo is Genkenaar met Italiaanse roots en maakt al een aantal jaren deel uit van het serviceteam van ABN Klimatisatie. Als hij niet bij klanten is om interventies of onderhoud uit te voeren, dan is Amadeo wel altijd te vinden in de sportschool, de MMA-club, op zijn koersfiets of op restaurant. In dit artikel maakt u kennis met Amadeo Nardozza.

Een dag in het leven van Amadeo

Een lekkere tas koffie zetten en een boterham met speculoospasta smeren, dat is het eerste wat Amadeo doet als hij ’s morgens opstaat. “Ik heb altijd een pot speculoospasta extra in de voorraadkast staan, heerlijk!” Vervolgens leest hij op zijn gemakje de digitale krant en is hij klaar om te vertrekken.

Niet te missen om de dag goed te beginnen? Muziek uiteraard! Niet alleen op de ABN feestjes hebben we te maken met een dansbeest, ook in de wagen heeft hij altijd een spotify-playlist opstaan. “R&B, techno of house, ik kan het allemaal appreciëren. Als ik een bepaald liedje goed vind, kan ik het de hele rit op repeat hebben staan. Maar goed dat ik meestal alleen op de baan ben.” Na een dagje in de weer te zijn met het onderhouden of herstellen van airco’s, komt Amadeo het beste tot rust met een serie. “Na een frisse douche installeer ik mij in de zetel en kijk ik wat Netflix.”

Amadeo

Passie voor sport en eten

Sport en eten: een combinatie die niet altijd even goed samengaat, maar Amadeo weet deze perfect te combineren. “Ik hou ervan om op restaurant te gaan samen met mijn vriendin of een paar vrienden. Mijn ultieme guilty pleasure? Die is helemaal niet Italiaans, zoals velen denken, maar een friet special met zoete mayonaise en curryketchup, een goed gekruide saté en een bicky burger. Samen met een fris blikje ice tea is dat een gouden combinatie.”

Door zijn fanatiek sportgehalte merk je helemaal niets van al die calorieën. “Ik train in de club van onze collega Gokhan, Team Mixfighter in Genk. Hier wordt er voornamelijk getraind op MMA, een vechtsport die de laatste jaren enorm populair is geworden, mede dankzij Conor McGregor.” Er zit niet alleen een MMA fighter in hem verscholen, maar ook de rol van penningmeester is hem op het lijf geschreven. “Ik probeer het aanspreekpunt te zijn voor abonnementhouders en hou me bezig met het ontvangen van nieuwe leden. Sinds een jaar of twee heb ik ook de fietsmicrobe te pakken. Ik trek er regelmatig op uit met de racefiets of de mountainbike.”

Amadeo

Het gras is niet altijd groener

Naast een korte onderbreking van 2 maanden is Amadeo momenteel bijna 8 jaar werkzaam bij ABN. “Een tijdje geleden ben ik even gestopt bij ABN, maar ik besefte al heel snel dat de werksfeer die er bij ABN heerst uniek is. De werkdruk is menselijk en persoonlijk kan ik hier mijn werk- en privéleven ideaal combineren. Een leuk extraatje is dat we vaak gemotiveerd worden met kleine attenties: een geschenkje bij je verjaardag, voor Kerstmis, Pasen of een fruitbox tijdens corona. 

Bovendien heeft ABN recent haar eigen ABN tripel bier als geschenkje overhandigd aan alle ABN’ers.” Zoals bij vele andere ABN’ers, staan de bedrijfsfeestjes ook bij Amadeo erg hoog aangeschreven. “Ik heb door de jaren heen verschillende leuke feestjes meegemaakt bij ABN, maar het jubileumfeest in Kaai 16 was mijn favoriet!”

"Amadeo is een beast. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in de gym gaat hij er altijd voor de volle 100% voor!"
Gohkan
Gökhan, Servicetechnieker

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV