onze airpreneurs
hun #verhalen

Hij maakte van zijn passie zijn werk door dagelijks bezig te zijn met het uitwerken van klimatisatieprojecten. Dat hij daarnaast ook nog eens een optimistische en gedreven collega is, is voor ons heel mooi meegenomen. Wij laten je graag kennismaken met een klimaatfanaat van de eerste orde: Kris Bogaers

Kris door de ogen van... kris

“Het liefst van al start ik de dag zo vroeg mogelijk. Onder het motto ‘Vroeg begonnen is half gewonnen’ ben ik meestal rond 5u in de ochtend uit de veren. Verder zou ik mezelf omschrijven als optimistisch, leergierig en punctueel. Ohja, en sportief. Ik ben van nature een actief persoon in alles wat ik doe. Uren bingewatchen in de zetel is niet aan mij besteed. Als je de laatste nieuwe film of serie zoekt, moet je niet bij mij zijn.”

“Sinds ik anderhalf jaar geleden ben begonnen bij ABN ben ik nog fanatieker beginnen sporten. Het blijkt zo te zijn dat sportieve collega’s aanstekelijk werken! Een zaalvoetbalmatch spelen of meelopen voor De Warmste Week, het is leuk om dergelijke activiteiten met al dan niet even sportieve collega’s te doen. Als ik na de werkuren niet bezig ben met de verbouwing van mijn huis ga ik dikwijls lopen of fitnessen en als ik in de weekenden iets meer tijd heb trek ik er ook graag op uit met de fiets.”

Met de paplepel ingegeven

“Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door alles wat met klimatisatie te maken heeft. Mijn vader was tuinbouwer en nam mij als kind dagelijks mee naar de koelcellen. Hier controleerden we dan of de installaties werkten en of de temperaturen overal juist waren. Van hieruit is mijn fascinatie voor alles wat te maken heeft met klimatisatie beginnen groeien.”

VAN LINKEDIN TOT dagelijkse wandeling

Sinds anderhalf jaar maakt Kris deel uit van het internal sales team als HVAC Concept Engineer. Zijn taak: altijd op zoek gaan naar manieren om het maximale te halen uit klimatisatieconcepten.

“Ik ben bij ABN terechtgekomen via de zaakvoerder Jo. Hij stuurde mij via LinkedIn een berichtje met de vraag of ik eens langs wou komen. Ik vond het geweldig dat Jo als CEO van ABN direct contact met mij opnam, deze persoonlijke aanpak intrigeerde mij enorm. Nu ik er aan terugdenk was het ook een goede weerspiegeling van de familiale sfeer die er hier binnen ABN heerst.”

“Mijn persoonlijke ambities binnen ABN? Zolang het met klimatisatie en luchtbehandeling te maken heeft, ben ik ervoor te vinden! Omdat ABN een open organisatie is, is het makkelijk om mee te werken aan verschillende projecten en ideeën. Hierdoor is geen dag hetzelfde en word ik zeker voorzien van mijn dagelijkse portie uitdaging. Zolang ik elke middag maar een frisse neus kan blijven ophalen tijdens één van mijn wandelingen.”

"Kris is onlosmakelijk verbonden aan eten, van noten tot taart. In zijn beleving is een uur niet gegeten, een uur niet geleefd."
Lise Vandeborne
Lise, Marketing coördinator
Logo ABN Klimatisatie wit

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV