onderhoudstechnieker

Locatie: België (Brussel, Sint-Niklaas & Bilzen)

WAT JE EERST MOET WETEN OVER ABN

ABN Klimatisatie, met hoofdzetel in Bilzen, is een sterk vernieuwend en snelgroeiend familiebedrijf dat de wereld van klimatisatie volledig verandert. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling nemen we een unieke positie in onze sector in. We zijn dan ook actief in verschillende markten en voorzien klanten zoals Nespresso, Telenet, Fujifilm en Datwyler van dé snelste klimaatoplossingen.

Op dit moment hebben we een 70-tal gedreven vaste medewerkers, beter bekend als onze AIRpreneurs. We zoeken echter nog gemotiveerde problem-solvers die onze klanten iedere dag ontzorgen. Hierbij verlies je onze kernwaarde, snelheid, niet uit het oog.

Beschouw jij jezelf als een waaghals, een echte d’AIR devil met een ‘hoek af’? En zie jij het zitten om twee keer per jaar volledig los te gaan op een legendAIRisch all-in bedrijfsfeest? Toon ons dan hoe ‘on fire’ jij bent door te solliciteren.

Jouw rol

Als onderhoudstechnieker is het niet nodig om een koeltechnisch certificaat in handen te hebben, maar ben je gepassioneerd door techniek. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten op onze HVAC-installaties. Een koeltechnische achtergrond heb je hier niet voor nodig.

Je houdt bovendien van afwisseling. Een onderhoudstechnieker komt namelijk vaak op andere locaties door onze klanten in verschillende sectoren. Zo kom je bij bekende klanten zoals Nespresso, Torfs, VWR of Imelda. Je staat direct in contact met deze klanten en ze kunnen op jou rekenen want jij zorgt ervoor dat hun installaties vlot draaien door jouw onderhoudswerkzaamheden.

Waarom dit (n)iets voor jou is?

 • Omdat jij een diploma Technisch Secundair Onderwijs (A2) hebt, maar geen koeltechnisch certificaat of koeltechnische achtergrond. Dit is helemaal niet nodig!
 • Omdat jij iemand met een groot verantwoordelijkheids-gevoel bent én oog voor detail hebt.
 • Omdat je er geen probleem mee hebt om zowel solo als in team te werken.
 • Omdat jij iemand bent die graag veel tijd aan een bureau spendeert.
 • Omdat jij technische kennis hebt, maar liever niet zelf de handen uit de mouwen steekt.
 • Omdat jij niet graag bijleert wanneer je voor een nieuwe uitdaging komt te staan.

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’AIR devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Het hoeft niet meteen goed te zijn, zolang je er maar uit leert. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’AIR devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van meer dan 70 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

 • Jou vertrouwen geven.
 • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
 • Jou verantwoordelijkheid geven. Verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
 • Jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills via onze eigen “ABN AIRPRENEUR ACADEMY”.
 • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is!
 • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, ecocheques, gsm, verjaardagscadeautje en eindejaarsgeschenk.
 • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.
 • Er zijn voor elkaar. Ook de deur van onze founders en directie Jo en Rosaline staat open voor vragen en zij steunen graag initiatieven van collega’s.

Job segment: technieker, onderhoudstechnieker, onderhoud, HVAC, klimatisatie

JOUW SOLLICITATIEPROCES

wat airpreneurs zeggen

"Een echte AIRPRENEUR heeft de wil om te verbeteren, te leren en ruimer te denken. Waar een wil is, is een weg".
Jeroen, hulpmonteur

Ook een airpreneur worden?

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.
 • Hoofdzetel ABN
  Kieleberg 1
  BE-3740 Bilzen
 • ABN Waasland
  Passtraat 1
  BE-9100 Sint-Niklaas
 • ABN Brussel
  Heideveld 8
  BE-1654 Huizingen​
 • ABN Luxemburg
  147, Route d’Arlon
  L-8009 Strassen

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV