fbpx

HVAC Concept Engineer /
Kostprijscalculator HVAC

Locatie: Limburg (Bilzen)

Jouw rol

 • Als HVAC Concept Engineer / Kostprijscalculator HVAC voor onze uiteenlopende HVAC projecten help je mee te bouwen aan een technisch concept voor onze klanten, vertrekkend vanuit een nauwe samenwerking met onze sales-afdeling. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van installaties als basis voor de kostprijs van het project en stelt technische omschrijvingen op. Je adviseert aan en overlegt dan ook regelmatig met het uitvoerende projectteam.
 • Je garandeert snelle prijsindicaties naar onze klanten en werkt alternatieve oplossingen uit om tot een optimale kostprijsberekening te komen. 

Wij zoeken jou

Je laat je niet afschrikken door de complexiteit of de grootte van een project. Je stelt steeds de juiste prioriteiten zonder het totaaloverzicht en de verschillende deadlines uit het oog te verliezen.

Hoewel jij de HVAC omgeving uitstekend kent, wil jij elke dag leren en is het motto ‘levens-lang-leren’ je op het lijf geschreven. Jij toont het initiatief om onze stakeholders, zoals partners en klanten, te challengen om zo het allerbeste resultaat te bereiken.

Waarom dit iets voor jou is?

 • Omdat je een afgeronde bachelor of masteropleiding in elektromechanica achter de rug hebt.
 • Omdat je gedreven bent om technische ondersteuning te geven aan jouw team als ze dit nodig hebben. 
 • Omdat jij heus wel beseft dat je soms ook extra tijd moet investeren om je deadline(s) te halen.

Waarom dit niets voor jou is?

 • Omdat je een echt warhoofd bent die moeilijk controle kan houden over verschillende projecten die snel gecalculeerd moeten worden.
 • Omdat Excel je grootste vijand is en altijd zal blijven.
 • Omdat je eigenlijk koud noch warm wordt van de HVAC markt. 

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’air devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Falen mag in onze cultuur, zolang je er maar uit leert en positief blijft. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’air devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van meer dan 70 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

 • Jou vertrouwen geven.
 • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
 • Jou verantwoordelijkheid geven. Wij hanteren geen tijdregistratiesysteem want vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
 • Wij jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills via onze eigen “ABN AIRPRENEUR ACADEMY”.
 • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is! En dit alles in een filevrije omgeving in het mooie Limburg!
 • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, 13e maand uitkering, ecocheques, gsm, de mogelijkheid om thuis te werken, verjaardagscadeautje en eindejaarsgeschenk.
 • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.
 • Er zijn voor elkaar. Ook de deur van onze founders en directie Jo en Rosaline staat altijd open voor vragen en zij steunen graag initiatieven van collega’s.

Job segment: HVAC calculatie, calculator, projectvoorbereider, klimatisatie

JOUW SOLLICITATIEPROCES

wat airpreneurs zeggen

"Een AIRPRENEUR wordt gekenmerkt door zijn ondernemerschap binnen de onderneming: ergens voor gaan, initiatief tonen en positief zijn, ook als het even tegenzit".
Olivier Messiaen
Olivier, HVAC sales engineer

Wat je moet weten over ABN

ABN, met hoofdzetel in Bilzen, is een sterk vernieuwend en snelgroeiend familiebedrijf dat de sector van klimatisatie volledig verandert. Met name een doorgedreven R&D, strakke ‘commitments’ en specifieke expertise zorgen ervoor dat ons bedrijf een unieke positie in zijn sector bekleedt. Voor de markten ‘Industry’, ‘Office’ en ‘Retail’ innoveert ABN Klimatisatie sterk met haar Climate-as-a-Service aanpak. Geen enkele andere speler in de klimatisatie sector is in die mate bezig met Industry 4.0 en connectiviteit van haar HVAC-toestellen.

ABN telt ondertussen een 70-tal gedreven, vaste medewerkers, heeft verschillende vestigingen verspreid over de Benelux met projecten over heel Europa. We groeien snel, vooral dankzij onze enthousiaste ABN ambassadeurs die onze bedrijfswaarden delen en er elke dag hard voor gaan om ons snelheidsconcept tot het uiterste te brengen.

Ook een airpreneur worden?

Click or drag a file to this area to upload.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.
Logo ABN Klimatisatie wit

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV