hulpmonteur DX

Locatie: Bilzen, Waasland (Sint-Niklaas) of Brussel

Wat je eerst moet weten over ABN

ABN Klimatisatie, met hoofdzetel in Bilzen, is een sterk vernieuwend en snelgroeiend familiebedrijf dat de wereld van klimatisatie volledig verandert. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling nemen we een unieke positie in onze sector in. We zijn dan ook actief in verschillende markten en voorzien klanten zoals Nespresso, Telenet, Fujifilm en Datwyler van dé snelste klimaatoplossingen.

Op dit moment hebben we een 70-tal gedreven vaste medewerkers, beter bekend als onze AIRpreneurs en d’AIRdevils. We zoeken echter nog gemotiveerde problem-solvers die onze klanten iedere dag ontzorgen. Hierbij verlies je onze kernwaarde, snelheid, niet uit het oog.

Beschouw jij jezelf als een waaghals, een echte d’AIR devil met een ‘hoek af’? En zie jij het zitten om twee keer per jaar volledig los te gaan op een legendAIRisch all-in bedrijfsfeest? Toon ons dan hoe ‘on fire’ jij bent door te solliciteren via onderstaand formulier.

Jouw rol

Als hulpmonteur DX sta je in voor de montage en installatie van DX-systemen bij onze klanten. Je bent onze link tussen de werfleider en de klant en je helpt samen met je ploegbaas mee te bouwen aan TOP-realisaties waarvan je met trots kan zeggen “hier heb ik mijn steentje aan bijgedragen”.

Een hulpmonteur DX is een d’AIR devil die van aanpakken weet op de werf. D’AIR devils zijn dan ook échte doeners. Je rapporteert proactief samen met de ploegbaas aan de werfleider en de projectleider over de vorderingen van de werf. En de werf zelf? Die laat je uiteraard elke dag proper achter!

Waarom dit iets voor jou is?

 • Omdat jij niet alleen een diploma Technisch Secundair Onderwijs  (A2) hebt, maar OOK kennis van hydraulische leidingen.
 • Omdat jij vol trots wilt laten zien aan welke TOP-realisaties jij hebt meegewerkt.
 • Omdat je graag bijleert van ervaren collega’s en zo de opportuniteit wilt grijpen om door te groeien in je carrière. 

Waarom dit niets voor jou is?

 • Omdat jij de egoïst bent die niet graag rekening houdt met de instructies van jouw ploegbaas. Een teamspeler? Niets voor jou.
 • Omdat chaotisch of ongestructureerd werken jou op het lijf geschreven is.
 • Omdat het niet in jouw bloed zit om initiatief te nemen en door te zetten wanneer je problemen tegenkomt.

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’AIR devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Het hoeft niet meteen goed te zijn, zolang je er maar uit leert. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten, maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’AIR devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van meer dan 70 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

 • Jou vertrouwen geven binnen een familiebedrijf dat niet als ‘finance vehicle ’ gerund wordt.
 • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
 • Jou verantwoordelijkheid geven. Verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
 • Jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills via onze eigen “ABN AIRPRENEUR ACADEMY”.
 • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is!
 • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, ecocheques, gsm, verjaardagscadeautje en eindejaarsgeschenk.
 • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.
 • Er zijn voor elkaar. Ook de deur van onze founders en directie Jo en Rosaline staat open voor vragen en zij steunen graag initiatieven van collega’s.

Job segment: HVAC montage, koeltechnieken, HVAC monteur, hulpmonteur, klimatisatie, airconditioning

JOUW SOLLICITATIEPROCES

wat airpreneurs zeggen

"Als AIRPRENEUR bij ABN zijn we allemaal 'lucht' ondernemers. Of je nu technieker, monteur of verkoper bent, ondernemerschap zit in je bloed."
Nicky Henckens
Nicky, verantwoordelijke HR

Ook een d'AIR devil worden?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.
Logo ABN Klimatisatie wit

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV