Frontline sales manager klimatisatie

Locatie: Limburg (Bilzen)

Jouw rol

Misschien is ‘Frontline’ wel hét belangrijkste woord in je rol als Sales Manager. Mee in de vuurlinie staan samen met je team van Sales Engineers, daar krijg je energie van omdat SAMEN WINNEN belangrijke woorden voor je zijn.

Je bent verantwoordelijk voor de sales activiteiten in het veld van HVAC/DX-projecten, voornamelijk in België. Voor belangrijke strategische deals neem je zelf een voortrekkersrol. Naast een gedegen technische kennis van ‘onze metier’ weet je door je sales- & managementskills de groeiambitie van ABN Klimatisatie waar te maken, met steeds de langetermijnrelatie met de klant als uitgangspunt.

Wij zoeken jou

Hoewel jij de HVAC/DX-sector uitstekend kent als techneut, voel je de energie pas echt stromen als het orderboek overvol is. Je beseft dat je pas het beste uit je team van Sales Engineers kan halen als je zelf 100% in je eigen flow zit. Empathie, Ambitie en Lange Termijn zijn woorden die je steeds met een hoofdletter zal schrijven.

Waarom dit iets voor jou is?

 • Omdat je een afgeronde bachelor- of masteropleiding hebt op het gebied van elektromechanica en/of klimatisatie.
 • Omdat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in het aansturen van technische sales activiteiten en zelf ook weet hoe je deals moet closen.
 • Omdat jouw leiderschapsstijl het beste uit anderen haalt en inspirerend werkt.
 • Omdat je gelooft in een sales/marketing integratie en je vanuit een sales 4.0 gedachte LinkedIn een zeer belangrijke tool vindt in je dagelijks functioneren.

Waarom dit niets voor jou is?

 • Omdat je een die-hard EXCEL Sales Manager bent.
 • Omdat je in theorie misschien wel weet hoe je deals moet closen, maar in de praktijk de energie ervan nooit zelf ervaarde.
 • Omdat je geen relevante ervaring hebt in het domein van klimatisatie.
 • Omdat je minder dan 500 LinkedIn connecties hebt en minder dan 5 maandelijkse activiteiten op het meest belangrijke B2B platform ter wereld.

Wat mag jij verwachten?

Je komt terecht in een team van d’air devils en airpreneurs waar durven en doen beloond wordt en waar jij jouw loopbaan succesvol vorm kan geven. Falen mag in onze cultuur, zolang je er maar uit leert en positief blijft. Binnen ABN geloven wij in de kracht van collega’s met verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dit zorgt voor sterke en diverse teams die ook naast het werk initiatief nemen.

Niet alleen onze personeelsfeesten maar ook onze vrijdagnamiddagborrels zijn ondertussen legendAIRisch. Tijdens de “vriendschappelijke” voetbalmatchen tonen onze d’air devils bovendien hun competitieve kant. En niet te vergeten: je mag je aan een team van meer dan 70 straffe collega’s verwachten, die staan te popelen om jou te ontmoeten!

Dit betekent dat wij

 • Jou vertrouwen geven binnen een familiebedrijf dat niet als ‘finance vehicle ’ gerund wordt.
 • Peters en meters hebben die er voor jou zijn tijdens jouw introductieperiode.
 • Jou verantwoordelijkheid geven. Wij hanteren geen tijdregistratiesysteem want vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap gaan hand in hand.
 • Jou opleidingen bieden voor jouw functionele ontwikkeling en voor de ontwikkeling van jouw soft skills via onze eigen “ABN AIRPRENEUR ACADEMY”.
 • Jou een inspirerende en atypische werkplek bieden die jou stimuleert en die fun is!
 • Jou een beloning geven waaruit onze waardering voor jou blijkt, aangevuld met een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, 13e maand uitkering, ecocheques, gsm, de mogelijkheid om thuis te werken, verjaardagscadeautje en eindejaarsgeschenk.
 • Samen met elkaar van onze fouten leren en onze successen vieren.
 • Er zijn voor elkaar. Ook de deur van onze founders en directie Jo en Rosaline staat altijd open voor vragen en zij steunen graag initiatieven van collega’s.

Job segment: HVAC, klimatisatie, airconditioning, sales ingenieur industry, sales engineer, verkoper

JOUW SOLLICITATIEPROCES

wat airpreneurs zeggen

"Probleemoplossend en out-of-the-box denken, risico's nemen, meedenken, doorzetten... Allemaal kenmerken die een échte AIRPRENEUR bezit".
Olivier Messiaen
Olivier, HVAC sales engineer

Wat je moet weten over ABN

ABN, met hoofdzetel in Bilzen, is een sterk vernieuwend en snelgroeiend familiebedrijf dat de sector van klimatisatie volledig verandert. Met name een doorgedreven R&D, strakke ‘commitments’ en specifieke expertise zorgen ervoor dat ons bedrijf een unieke positie in zijn sector bekleedt. Voor de markten ‘Industry’, ‘Office’ en ‘Retail’ innoveert ABN Klimatisatie sterk met haar Climate-as-a-Service aanpak. Geen enkele andere speler in de klimatisatie sector is in die mate bezig met Industry 4.0 en connectiviteit van haar HVAC-toestellen.

ABN telt ondertussen een 70-tal gedreven, vaste medewerkers, heeft verschillende vestigingen verspreid over de Benelux met projecten over heel Europa. We groeien snel, vooral dankzij onze enthousiaste ABN ambassadeurs die onze bedrijfswaarden delen en er elke dag hard voor gaan om ons snelheidsconcept tot het uiterste te brengen.

Ook een airpreneur worden?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, docm.
Logo ABN Klimatisatie wit

© All rights reserved ABN Klimatisatie NV